avgust 30, 2018

by LEV zavarovanja d.o.o. Aktualno 0 comment

Tako kot že nekaj let doslej, smo zaposleni v Generaliju tudi letos avgusta pridno zbirali šolske potrebščine za otroke Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste–Polje. Tokrat je naša velikodušna akcija potekala v okviru Generalijeve globalne iniciative »The Human Safety Net«. Našo zbirko novih šolskih potrebščin je, zdaj že tradicionalno, uprava zavarovalnice dopolnila s 100 novimi šolskimi torbicami in peresnicami.


Zbrane šolske potrebščine, od barvic in zvezkov do peresnic in torb, smo že predali ZPM Ljubljana Moste–Polje, kjer bodo poskrbeli, da pravočasno pridejo do mladih radovednih šolarjev, ki prihajajo iz socialno ogroženih družin.


Ob predaji je Svjetlana Almaš, vodja marketinga, izpostavila pomembnost družbene odgovornosti uspešnih podjetij: »V zavarovalnici Generali se zavedamo, da je vsaka družba močna le toliko, kolikor je močan njen najšibkejši člen. Zato se mora vedno najti tudi posluh za ljudi v stiski. Le tako bomo namreč lahko zagotovili boljši jutri generacijam za nami. Ponosni smo in v veliko zadovoljstvo nam je, da lahko s takšnimi projekti prispevamo k prijaznejši, varnejši in bolj kakovostni družbi.«


Zbrane šolske potrebščine, torbe in peresnice smo predali Maruši Kaučič Conde, predstavnici ZPM Ljubljana Moste–Polje, skupaj z našim levčkom, vedno nasmejanim prijateljem in zaveznikom otrok.


Ker smo se že večkrat prepričali v dobro in uspešno delo ZPM Ljubljana Moste -Polje, v njihovo zavzetost, srčnost in strokovnost, njihovi zvesti podporniki ostajamo že več let, leta 2015 pa smo postali celo njihov največji donator. Pri tem bomo vztrajali tudi v prihodnje, saj smo prepričani, da lahko s skupnimi močmi dosežemo več.