Varni vozniki 5 % popusta


Ponudba velja za varne voznike* ob sklenitvi zavarovanja avtomobilske odgovornosti (AO) in zavarovanja AO-plus pri Generali.

Varni vozniki* osebnih vozil, ki v zadnjih dveh letih niste povzročili prometne nesreče ob sklenitvi novega ali obnovi obstoječega avto zavarovanja pri Generali zavarovalnici, prejmete popust za brezškodno dogajanje v višini 5% na obvezno avtomobilsko zavarovanje (AO) in zavarovanje AO-plus za varne voznike.

*Vozniki osebnih vozil z vsaj 5 leti vozniških izkušenj, ki v zadnjih dveh letih niso povzročili nobene prometne nesreče iz obveznega avtomobilskega zavarovanja ali iz naslova AO-plus zavarovanja, lahko tako obe zavarovanji sklenejo še ugodneje.

Ta ugodnost pripada fizičnim osebam, ki so lastniki osebnih vozil, ki jih uporabljajo za svojo lastno uporabo (normalna uporaba) ali vozila, ki jih uporabljajo invalidne osebe.


Nasvet

Da si v prihodnje zagotovite ugodnosti, ki jih nudimo članom Petrol kluba, vam priporočamo, da čim prej postanete imetnik Petrol klub plačilne kartice ali kartice zvestobe. Tako bo vaš 5% popust za varne voznike postal kar dvojni popust!