Poenostavite si poslovanje, hitro in enostavno si lahko uredite plačevanje premij preko direktne obremenitve.Komu je namenjeno?
  • Vsem, ki že imate direktno obremenitev TRR vendar ste spremenili številko vašega bančnega računa ali zamenjali vašo banko;
  • Vsem, ki bi namesto plačevanja premij po položnici (UPN) želeli plačevati premijo preko direktne obremenitve vašega TRR;

Plačevanje preko direktne obremenitve je možno mesečno, četrtletno, polletno, letno, oziroma v skladu s pravili za posamezno zavarovalno vrsto (pri avtomobilskem zavarovanju dinamike plačevanja premije ni mogoče spreminjati in je plačilo možno samo po dinamiki plačila premije, ki je bila dogovorjena ob sklepanju). Po prejemu obrazca in zahtevka bomo poskrbeli za otvoritev direktne obremenitve na vašem transakcijskem računu. Na podlagi izpolnjenih podatkov boste na vaš e-poštni naslov prejeli predizpolnjeno dokumentacijo in dodatna navodila.

V primeru, da želite spremeniti direktno obremenitev ali plačevanje preko položnic za ŽIVLJENJSKO zavarovanje, je potrebno priložiti tudi zahtevek za enostavne spremembe OSEBNIH zavarovanj.

Izpolnitev podatkov na spletni strani ne pomeni avtomatične otvoritve direktne obremenitve in je za dokončanje postopka potreben prejem izpolnjene in podpisane dokumentacije (podpisano soglasje in zahtevek za spremembo).