Paket Dom RENT


Kakovostno zavarovanje za nepremičnine, ki se oddajajo. Tudi za stanovanjsko opremo. Stroške popravila namesto vas nosi zavarovalnica.

Oddajate svoje stanovanje ali hišo zgolj za nekaj dni ali za daljše, celo nekaj letno obdobje? Marsikdo je že izkusil, da oddajanje stanovanja ali hiše namesto dodatnega zaslužka hitro lahko postane strošek. Zato poskrbite za ustrezno zavarovanje svojega premoženja, ki ga oddajate!


Zakaj je dobro imeti zavarovanje PAKET DOM RENT? 

Preberite zgodbo PODNAJEMNIK IZ NOČNE MORE


KAJ DOBREGA PRINAŠA PAKET DOM RENT?

PaketDom RENT združuje »klasična« stanovanjska kritja z dodatnimi kritji, namenjenimi nevarnostim, ki jih s seboj prinaša oddajanje nepremičnine in/ali premičnin:

  • kritje škode, ki jo na nepremičnini, pohištvu in ostali stanovanjski opremi v vaši lasti, povzroči najemnik, tudi v primeru vandalizma;
  • kritje izgube najemnine v primeru nastanka škodnega primera;
  • kritje varstva pred odškodninskim zahtevkom, ki ga najemnik poda proti najemodajalcu,
  • kritje vseh klasičnih škodnih primerov – požar, eksplozija, vihar, toča, zemeljski plaz, izliv vode, škoda na ceveh, lom stekla idr.;
  • kritje stroškov zamenjave ključavnice – zaradi vloma, ropa ali izgube ključev.

Zavarovanje PaketDom RENT pokriva škodo, ki nastane na:

  • stanovanju ali hiši, ki se oddaja,
  • pohištvu, aparatih in ostali opremi  nepremičnine, ki se oddaja in je  v lasti zavarovanca.

Vse to tudi v času, ko se nepremičnina ne oddaja. S tem poskrbimo za vaše premoženje in miren spanec – vedno in v vseh okoliščinah.

 

Najemnik je v vašem stanovanju uničil pohištvo. Kaj storite?
Brez skrbi! Postopek prijave škode je enostaven. Pokličite najbližji škodni center zavarovalnice GENERALI d.d. in pomagali vam bomo, kako naprej. Pomembno: Če je škoda na vaši nepremičnini nastala v času najema stanovanja, nam je potrebno sporočiti tudi podatke najemnika.

Za vašo nepremičnino, ki jo oddajate, že imate sklenjeno stanovanjsko zavarovanje pri zavarovalnici GENERALI. Želeli bi ga nadgraditi v PaketDom RENT. Kaj storite?

Brez skrbi! Preklop na PaketDom RENT je enostaven in hiter, brez dodatnih stroškov. Vsi prehodi med produkti zavarovalnice GENERALI d.d. so brezplačni. Potrebno bo le doplačilo premije za zavarovanje pred nevarnostmi, ki jih lahko povzroči najemnik. Vsa morebitna preplačila iz obstoječega zavarovanja pa vam prenesemo na novo zavarovanje.


V stanovanju, ki ga oddajate, je prišlo do izliva vode in je zaradi nastale škode stanovanje za kratek čas neprimerno za bivanje. Kaj storite?

Brez skrbi! Tudi v tem primeru vam zagotovimo odškodnino. Če boste morali zaradi nastale škode odpovedati že sklenjeno najemno pogodbo, pa vam povrnemo tudi izgubljeno najemnino.

Več o zavarovanju v brošuri