avgust 16, 2021

by LEV Zavarovanja d.o.o. Dobro je vedeti 0 comment

V času epidemije ostajamo doma, svoje delovanje so razmeram prilagodile tudi zdravstvene ustanove. Ker so zaradi ukrepov proti širjenju okužb z novim korona virusom storitve v zdravstvu  in dostop do zdravnikov začasno omejene, smo storitve zavarovanja Specialisti z asistenco prilagodili trenutnim razmeram. 

VIDEO POSVET Z ZDRAVNIKOM

Ker so trenutno obiski zdravnikov omejeni, vam v tem času omogočamo novo storitev ePosvet – video posvet z zdravniki specialisti različnih strokV storitve smo dodatno vključili posvet z zdravnikom o vprašanjih v zvezi z okužbo z novim koronavirusom in s tem povezano boleznijo. Vrsta drugih storitev, ki niso odvisne od trenutnih razmer, poteka nespremenjeno.

Kakšen je postopek uveljavljanja storitev?

  1. Kontaktirajte nas, vsakemu zavarovancu vrnemo klic in poiščemo najbolj ustrezno rešitev v trenutnih razmerah.
  2. Uredimo vam video posvet z zdravnikom ustrezne stroke, ki vam bo pomagal pri reševanju vaše težave, tudi v povezavi s koronavirusom. Za video posvet se svetovalec dogovori z vami za termin ob določeni uri. Na voljo so zdravniki specialisti različnih strok (splošni zdravnik, ortoped, kirurg, dermatolog …), prav tako imate v okviru video posveta na voljo psihološko pomoč.
  3. Tudi v primeru potrebe po nujni pomoči vam poiščemo možno rešitev pri pogodbenih izvajalcih zavarovalnice.
  4. Svetujemo vam pri ureditvi veljavnosti napotnice v javnem sistemu, na osnovi katere vas bomo, takoj ko bo možno, naročili k ustreznemu specialistu v samoplačniški ambulanti in plačali zdravstvene storitve.
  5. Če potrebujete izdelavo drugega mnenja (ko imate pomisleke glede postavljene diagnoze in zdravljenja), vam to uredimo na nespremenjen način.

Ne odlašajte z vašimi vprašanji, pišite nam ali nas pokličite, skupaj z vami bomo poiskali najboljšo rešitev.