oktober 03, 2018

by LEV zavarovanja d.o.o. Aktualno 0 comment


ZA VARNO MOBILNOST OTROK

V sodelovanju z Minicity Ljubljana je v njihovih prostorih nastala nova interaktivna igralnica z motorično – didaktičnim igralom s predorom in cestnim poligonom, ki otrokom in njihovim staršem prinaša zabavne in poučne vsebine povezane s prometno varnostjo.

V Generali se trudimo učinkovito podpirati projekte, ki bogatijo naš skupni življenjski prostor. Pomembno področje, kjer lahko dosežemo rezultate, je varno ravnanje v prometu – še posebej takrat, ko gre za najmlajše udeležence, ki so v prometu najranljivejši.

V našem novem interaktivnem motorično – didaktičnem igralu otroci z gibanjem in plezanjem rešujejo izzive, povezane z varnostjo v prometu ter se skozi igro pridobivajo neprecenljivo znanje, s katerim bodo na cesti, najprej kot pešci, nato kot kolesarji ter nazadnje kot vozniki, znali poskrbeti za svojo varnost in varnost ostalih v prometu.

V malem mestu je več kot 40 igralnih enot, na več kot 1500 m2, kjer poteka animacija otrok po programu – med njimi izstopa tudi naš program “Levjesrčni”, v katerem otroci skozi izzive povezane z varnostjo v prometu osvojijo medaljo za pogum.

Vabljeni v Minicity!